Hondenhotel

hondjes in hotel hebben veel beweeg ruimte.

Wij zijn bewust een kleinschalig hondenhotel, zo is er aandacht voor elk dier!
Er is plaats voor maximum 6 hondjes.
De honden verblijven in zeer ruime verblijven en hebben elk een eigen buitenverblijf.
We beschikken over een binnenspeelruimte en een buitenspeelruimte. Dagelijks mogen de hondjes mee op wandel.
Tijdens uw vakantie nieuwsgierig wat uw hondje allemaal beleeft? Geen nood, daar denk ik aan! Indien u dit wenst stuur ik u foto’s door van je hondje tijdens het verblijf.
Onze prijs is 16 euro per dag. dag van aankomst en vertrek meegerekend. Wij verkiezen dat u de voeding meebrengt van uw hond, dit ten gunste van het darm en maagstelsel. Dit verandert niets aan de prijs.
Er is bij ons ook een mogelijkheid om kvv te geven van het merk gowill. Dit vlees is niet in de prijs inbegrepen tijdens het verblijf van uw hond.
2 honden van het zelfde gezin kunnen samen in een kennel, de prijs is dan 28 euro.
Kleine hondjes (chihuahua, (dwerg)keesje,..) mogen bij ons binnen maar ze moeten sociaal zijn naar andere honden en ook eigen voeding moet worden meegebracht. Ook wordt er geen korting gegeven bij meerdere hondjes van hetzelfde gezin.
U hondje smorgens brengen en savonds ophalen? geen probleem, wij bieden ook dagopvang aan.
De prijs voor dagopvang bedraagt 12 euro.

Wij zijn heel flexibel in het komen brengen en halen van uw hondje! (na afspraak)

U kunt het verblijf van uw hond helemaal inrichten naar uw wens! Zijn favoriete mandje, deken,..breng maar mee. Ook de bench mag meegebracht worden, zo heeft uw dier zijn vertrouwde plekje.

Het paspoort van uw dier blijft tijdens het verblijf in ons hondenhotel. Uw hond moet in orde zijn met de nodige vaccinaties ( carré, parvo, hepatitis,leptospirose,kennelhoest en bordetellose), en dit minstens 2 weken voor het verblijf. Deze inentingen zijn 1 jaar geldig.